Alan kattavin valikoima tuotteita kitkan vähentämiseksi - ja paljon muuta

Meiltä omasta varastosta löytyy juuri teidän toiminnassanne tarvittavat tuotteet – semmoinen valikoima että saatte meille keskittämällä suuren osan tarpeistanne yhdellä soitolla, samassa toimituksessa. Se säästää monien mielestä aikaa, rahaa ja hermoja. Me pidämme myös huolen, että meiltä tulevat romppeet soivat hyvin yhdessä. Teidän kalliit tuotantokoneet ja laitteet tykkää siitä.

Kitkatonta yhteistyötä ja mutkatonta palvelua

Meillä on semmoinen ajatus, että kaikki mitä tehdään, tehdään helpottaaksemme teidän toimintaanne. Paras palveluhan on semmoista, että te saatte avun juuri silloin, kun tarvitsette. Välillä jeesailu on tietoa, välillä tuotteita. Usein meillä on tarjolla myös muita toimintaanne helpottavia ratkaisuja.

Ajankohtaista

Asiakkaiden suusta

“Motiontek toimittaa meille laakerit, voiteluaineet, hihnakäytöt ja suodattimet ympäri Suomen, eri toimipisteisiin. Motiontek on myös auttanut kehittämään murskauskaluston laakerointeihin toimivampia ratkaisuja, joka on parantanut koneiden toimintavarmuutta ja laskenut kustannuksia.”

Pekka Norola, Rudus Oy

“Hankimme Motiontekiltä laakerit, voiteluaineet, hihnakäytöt sekä suodattimet. Motiontekin verkkokauppa ja konekorttipalvelu mahdollistavat laajan tuotekokonaisuuden hankinnan helposti ja tehokkaasti 24/7. Hintataso on erittäin kilpailukykyinen ja palvelu ammattimaista.”

Kari Kärjä, Lastaus Heikki Kärjä Oy

“Motiontekin palvelu on erittäin ammattitaitoista ja nopeampaa kuin kilpailijoilla. Hintataso on kilpailukykyinen.”

Petri Seppälä, Flowplus Oy

“Ostojen keskitys Motiontekille säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Palvelu on nopeaa ja tekninen osaaminen hyvällä tasolla.”

Aki Hintta. Kamrock Oy

Lue tuotteen viivakoodi