Motiontek Oy

Maahantuomme ja varastoimme teollisuudessa ja liikkuvan kaluston kunnossapidossa sekä koneenrakennuksessa käytettäviä komponentteja ja voiteluaineita. Tunnemme hyvin asiakkaamme ja useimmat sovellukset joten opastamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnoissa. Avustamme mielellämme myös kaikenlaisissa teollisuuden asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä.

Tärkeimpinä tuoteryhminä ovat laakerit ja lineaarituotteet, voiteluaineet, tiivisteet, voimansiirtotuotteet sekä sähkömoottorit ja vaihteet. Tavoitteenamme on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti laajalla tuote- ja palveluvalikoimalla.

Asiakaskuntamme koostuu muun muassa konepaja-, paperi- ja puunjalostus-, elintarvike- sekä kivi- ja kaivannaisteollisuudesta. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaamme elinkaarikustannuksia laskevia ja kilpailukykyä parantavia ratkaisuja.

Motiontek on nuori yritys, jonka tavoitteena on muuttaa teknistä kauppaa aidosti asiakaslähtöisemmäksi.

Henkilöstöllämme on vuosikymmenien kokemus teknisestä kaupasta sekä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotoiminnasta. Olemme asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoajia, emmekä jätä tyytymättömiä asiakkaita taaksemme. 

Ota yhteyttä