0

Ostoskori

Motiontek Oy

Maahantuomme ja varastoimme suomalaisessa teollisuudessa ja liikkuvan kaluston kunnossapidossa sekä koneenrakennuksessa käytettäviä korkealuokkaisia tuotteita. Olemme muun muassa Timken-laakereiden sekä Rocol-voiteluaineiden virallinen edustaja Suomessa. Huippuluokan tekninen osaaminen tuotteisiin sekä monenlaisiin teollisuuden sovelluksiin liittyen erottaa meidät kilpailijoistamme. Tunnemme hyvin asiakkaamme ja useimmat sovellukset, joten opastamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnoissa sekä niiden oikeanlaisessa ylläpidossa.

Asiakaskuntamme koostuu muun muassa konepaja-, paperi- ja puunjalostus-, elintarvike- sekä kivi- ja kaivannaisteollisuudesta. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaamme elinkaarikustannuksia laskevia ja kilpailukykyä parantavia ratkaisuja.

Henkilöstöllämme on vuosikymmenien kokemus teknisestä kaupasta sekä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotoiminnasta. Olemme asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoajia, emmekä jätä tyytymättömiä asiakkaita taaksemme.

Ole yhteydessä!

Ota yhteyttä

Lue tuotteen viivakoodi