Motiontek Oy

Me täällä Motiontekillä maahantuomme ja varastoimme suomalaisessa teollisuudessa, liikkuvan kaluston kunnossapidossa ja koneenrakennuksessa käytettäviä tuotteita.

Meillä on sellainen periaate, että sekundaa on ihan turha myydä. Siksi meillä on vain oikeasti korkealuokkaisia tuotteita hyllyillä ja halleilla. Tästä osoituksena vaikkapa se, että olemme muun muassa Timken-laakereiden sekä Rocol-voiteluaineiden virallinen edustaja Suomessa.

Huippuluokan teknistä osaamista tuotteista sekä monenlaisista teollisuuden sovelluksista. Se on se homma, mikä erottaa meidät muista. Tunnemme hyvin asiakkaamme ja useimmat sovellukset. Olemme siksi mielellämme avuksi oikeiden tuotteiden valinnassa tai niiden oikeanlaisessa asennuksessa ja ylläpidossa. Reippaalla asenteella ja pilke silmäkulmassa.

Asiakkaamme koostuvat pääasiassa kivi- ja maanrakennus-, konepaja-, paperi- ja puunjalostus- sekä elintarviketeollisuudesta. Meidän tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme pitkäikäisiä ja kilpailukykyä parantavia ratkaisuja siten, että lompakko ei pääse liikaa laihtumaan.

Yhdessä tekemällä se yleensä onnistuu parhaiten. Näin väitämme vuosikymmenten kokemuksella. Pyrimme - ja yleensä onnistummekin kitkattomassa yhteistyössä. Ja jos homma ei mene kuin Strömsössä, niin meillä ei ole tapana näytellä keskisormea, vaan meiltä löytyy aina aito pyrkimys ratkaista asiat joustavasti ja ystävällisesti. Ihmisiähän tässä ollaan.

 

Ota yhteyttä

Lue tuotteen viivakoodi