Palvelut

Tiedon saa meiltä aina nopeasti

Vastaillaan puhelimeen, oven koputukseen, sähköposteihin ja Whatsuppeihin ripeästi. Faxeja ei kannata lähetellä enää. Ja kun ollaan yritteliäitä kaikki, niin meitä saa vaivata tarvittaessa virka-ajan ulkopuolellakin. Koemme että te olette sen verran mukavaa sakkia, että aivan sama soittaako illalla perhetuttu, kaveri vai te – kaikkien kanssa viihdytään puhelimessa ja naamatusten. Monista on tullut kavereita.

Tuotteetkin saa meiltä nopeasti

Meiltä omasta varastosta löytyy juuri Teidän toiminnassanne tarvittavat tuotteet – semmoinen valikoima että saatte meille keskittämällä suuren osan tarpeistanne yhdessä soitolla, samassa toimituksessa. Se säästää monien mielestä aikaa, rahaa ja hermoja. Me pidämme myös huolen, että meiltä tulevat romppeet soivat hyvin yhdessä. Teidän kalliit tuotantokoneet ja laitteet tykkää siitä.

Ei pakkaus-, käsittely- eikä pientoimituslisiä

Emmekä mainosta mitään kellonaikoja mihin mennessä pitää tilata, että tavara lähtee samana päivänä liikkeelle. Me laitetaan tavara aina liikkeelle teidän tarpeen mukaan – ajetaan vaikka saman tien se perille.

Tuotteiden varmuusvarastointi meidän tiloissa

Jos koetaan yhdessä, että teillä on jotain todella kriittisiä varaosatarpeita tai vaikka tilanpuutetta, voidaan helposti sopia tuotteiden varmuusvarastoinnista meidän tiloissa. Ei tarvitse sitten itse kompastella tavaroihin hallien perukoilla tai rakentaa lisää tilaa tynnyreille.

Joku saattaa myös tykätä, että tarvittavat tuotteet ovat aina käden ulottuvilla

Tämä me on ratkaistu tuomalla tuotteet fyysisesti teidän luokse. Palveluvarasto ei sido teiltä pääomaa ja me pidämme huolen tarvittavien tuotteiden saatavuudesta siellä teidän käsien ulottuvilla.

Yhä suurempi osa hankkii tuotteita tänä päivänä verkon kautta

Meidän verkkosivustolta tai mobiilisti voi tällä hetkellä hankkia yli eri 129 000 tuotetta. Valikoima laajenee teidän toiveidenne mukaan.

Rakennettiin bittinikkareiden kanssa tuonne sähköiseen maailmaan myös semmoinen konekortti-palvelu

Sinne voidaan listata mikä tahansa kone tai laite ja siinä käytettävät varaosat voiteluaineineen. Ei tarvitse sitten itse enää kaivella manuaaleja tai purkaa vanhaa laakeria ensin. Voi napin painalluksella tilata vaikka koko kierroksen osia. Ja kun kerran on nämä koneet tuotteineen laitettu yhdessä kuntoon meidän palveluun, ei ole enää pelkoa että se uusin asentaja tilaa yhtään väärää tuotetta.

Usein ne manuaalit on hukassa ja tieto tarvittavista osista on eri ihmisillä ja eri kovalevyillä

Tässäkin me koitamme auttaa tekemällä varaosakartoituksia siellä teidän varastoissa tai koneiden vipujen, varsien, sylintereiden ja runkopalkkien välissä. Me laitamme tarvittaessa haalarit niskaan ja kirjataan kaikki löydettävissä oleva tieto talteen jotta yllämainitut palvelut oikeasti toimivat.

Ota yhteyttä

Lue tuotteen viivakoodi